WordPressBadge

Gratis logo voor je WordPress Homepage

Ben je net begonnen met je homepage – bedrijfsmatig of voor de hobby…??

Dan is het toch wel leuk om een eigen logo te gaan maken. Verder heb je waarschijnlijk nog wel een paar artistieke (of juist saaie?) achtergronden nodig. En daarbij kun je vast en zeker ook nog wel een paar afbeeldingen gebruiken om dingen duidelijk te maken, of puur ter opvulling…..

Er zijn veel manieren om hier aan te komen; veel mensen openen Google, gooien er een zoekwoord tegenaan en vinden zo wel een paar plaatjes. Meestal wordt er niet naar de ‘rechten’ gekeken en zomaar op de nieuwe homepage geplaatst.
Daar moet je dus wel mee uitkijken; het ‘rechten’ gedeelte. Maar dat is iets waar ik het in een latere post over ga hebben.

De afbeeldingen via Google => niet bepaald een makkelijke wijze.

Tip; ga eens kijken op FREEPIK.COM voor een gratis logo!

Daar heb je de beschikking over wel heel veel gratis Vector Arts, Illustraties, Icons, PSD en foto’s. En daar worden dagelijks nog honderden aan toegevoegd! Dus een gratis logo is hier zo gevonden!

Zoek maar eens op een categorie in combinatie met logo; dan krijg je echt tientallen leuke ontwerpen te zien.

Grote voordeel van Vector bestanden; deze zijn opgebouwd uit verschillende objecten – deze kun je dus makkelijk aanpassen!
Daar kun je dan zonder problemen jouw tekst (bedrijfsnaam, website, url etc) bij invullen. Je selecteert gewoon het gedeelte van de tekst en je kunt gaan typen.
En dan heb je zeker weer een duur programma nodig? Nee hoor – een programma als InkScape is gewoon gratis binnen te halen en heel makkelijk in gebruik! Ai bestanden zijn daar dan geen probleem.

Je ziet het; een gratis logo voor je WordPress Homepage is vrij makkelijk te vinden/maken!

Deel via
Geen reactie's

Geef een reactie

Show Buttons
Hide Buttons